Заповядайте ви

- Приятели -

 Аз Митьо Пищова си признавам пред цяла България и се гордея, че познавах много имена като Баско Илиев, Наско Комшо, Иво Карамански, Илия Павлов и Димитър Минев - за съжаление са покоиници, лоши хора ги погубиха, уважавал съм ги,обичал съм ги и се гордея, че са ми били приятели. Те бяха добри, мили хора,които помагаха и много добро са правили и много хора ги обичаха - това искам да се знае!!!  


 Контактувам с много шоумени като Митьо Крика, Евгени Минчев, Иван и Андрей от Сблъсък. Всички водещи от кабелните телевизии. Голям приятел ми е проф. Вучков.

 Имам много приятели от политиката. Любим политик Ахмет Доган. Втори любим политик министър председателя Сакскобурготски.
 Голям приятел ми е Дон Цеци-евро рома , голям приятел ми е и Данчо Лечков, Иван Гарелов (БиТиВи), Слави Трифонов-шоумен номер 1 в България. Имам много големи и богати приятели от цялата страна, които имат много фабрики,заводи, хотели и ресторанти,които помагат като мен на бедните,на църквите. Имам и много приятели от ромите – Цар Киро, шефа на мишерето-бай Начо. Обичат ме всички цигански воиводи на фамилии, обичат ме всички плейбоики,всички манекенки и подрастващи, всички миски в България са ми приятелки и всички морски градове.
 Най-голям приятел ми е Шами, моят колега в МСАТ. Телевизия МСАТ е най-истинската,защото ме допусна да водя предаване,в което да веселя хората.
 Обичам да ходя в Пловдив при шефа на "Папарак" Алекс. Уважавам Георги от вестник Шок. Главния редактор на вестник Марица. Шефа на вестник труд и шефа на вестник 24 часа и всички журналисти от "Нощен Труд". Най-атрактивният ми приятел е от Къджали - Мишо Царя, който е уникат и много много други приятели. Имам около 2 милиона познати. А най-обичам хората от селата, народните хора и най-много уважавам хората от народа,които са най-много от моите познати. Изброих тези който познавате, те са като мен весели купонджии и сладки. Обичам да почивам в Родопите при помаците защото са най-истински и неподправени.

 

Начало

Биография

Новини

Снимки

Приятели

Контакти

 
 
 
 
 
 
Copyright 2005 Bendjamini
Всички права запазени!